Бринза з перцем і соусом
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Бринза з перцем і соусом

Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.

Інгредієнти

  • Бринза - 50 г.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Кефір - 50 мл.
  • Кардамон - 3 г.
  • Сіль - 3 г.
  • Чорний мелений перець - 3 г.
  • Шафран - 3 г.
  • Кінза - 3 г.
  • М'ята - 3 г.

Етапи приготування

  • 01

    Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.

  • 02

    Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.

  • 03

    Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.

  • 04

    У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.