Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 5 хв

Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом

Кулінарні традиції сонячної Італії без сумнівів асоціюються з дивовижними стравами з пасти. Найбільш популярним видом даних італійських макаронних виробів вважається фетучіні. Ширина цієї тонкої локшини складає всього лише сім міліметрів. Це єдине, що відрізняє її від тальетеле. Правильно зварити локшину – це лише половина справи. Задає акцент страві саме соус. У даному рецепті для приготування соусу цибулю можете замінити цибулею-порей, яку необхідно нарізати півкільцями. Оригінальний вершковий соус зі шматочками ніжної телятини і ароматними грибами гідно оцінять найвибагливіші гурмани. Як можна відірватися від такої смакоти?

Інгредієнти

  • Фетучіні - 300 г.
  • Телятина - 500 г.
  • Гриби - 300 г.
  • Ріпчаста цибуля - 150 г.
  • Перець чилі - 0,5 стручка
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сирний сир - 150 г.
  • Вершки 10-20% - 200 мл.
  • Твердий сир - 150 г.
  • Мелений мускатний горіх - 0,5 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати невеликими шматочками.

  • 02

    Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).

  • 03

    Цибулю дрібно покришити.

  • 04

    У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.

  • 05

    Нарізати гриби пластинками.

  • 06

    До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.

  • 07

    Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.

  • 08

    Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.

  • 09

    Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.

  • 10

    Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.