Фініки в беконі, фаршировані фісташками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Фініки в беконі, фаршировані фісташками

Фініки в беконі, фаршировані фісташками. Незвично, правда? «Цікавий» смак цих, на перший погляд не поєднуваних, інгредієнтів робить страву ефектною і по-своєму незвичайною. Прекрасний варіант закуски для Вашого святкового столу. Соковиті скибочки бекону, що запікаються в духовці, віддають начинці аромат копченостей. Сухофрукти, в свою чергу, насичують бекон пряною солодкістю і легкою ноткою «димка». Завершує кулінарний образ солонуваті фісташки, що додають страві приємний горіховий смак. Курагу підготуйте заздалегідь, обдайте її окропом. Випікайте страву до появи рум'яної скоринки. Подавайте до столу гарячим. Дуже смачно і пікантно. Спробуйте.

Інгредієнти

  • Фініки без кісточок - 32 шт.
  • Фісташки зелені - 60 г.
  • Бекон - 500 г.
  • Курага - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Курагу нарізати тонкими смужками.

  • 02

    Всередину кожного фініка засунути по 3-4 фісташки.

  • 03

    На скибочки бекону викласти по 1 фініку і смужку кураги. Бекон згорнути конвертиками і зафіксувати зубочистками.

  • 04

    Розігріти духовку до 230°С. На деко викласти загорнуті конвертики і поставити його в духовку. Випікати приблизно 10-15 хвилин.

  • 05

    Після чого вийняти з духовки, конвертики перекласти на паперовий рушник, а потім на блюдо і подавати.