Млинці по-фінськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Млинці по-фінськи

Якщо ви думаєте про те, як би краще урізноманітнити ваші сніданки або здивувати своїх близьких, то радимо вам приготувати справжні млинці по-фінськи. Відмітна особливість млинців по-фінськи полягає в тому, що вони запікаються в духовці. На смак млинці виходять дуже незвичайними, а найголовніше це те, що готувати такі млинці дуже зручно в плані економії часу. Адже, все що від вас потрібно - це всього-лише замісити тісто і відправити його на деку в духовку. Все, інше за вас зробить ваша духовка. А вам залишається тільки насолоджуватися смаком млинців. Млинці по-финськи потрібно подавати зі сметаною і з улюбленим варенням.

Інгредієнти

  • Яйця - 3 шт.
  • Молоко - 250 мл.
  • Борошно - 100 г.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Нагріти духовку до 220°С разом з деко.

  • 02

    Яйця збити в піну, додати тепле молоко.

  • 03

    Змішати борошно, цукор і сіль, тонкою цівкою влити молочну суміш.

  • 04

    Розтопити масло і змастити ним деко. Вилити тісто на деко і випікати 25 хвилин.