Для цієї страви можна брати будь-яку рибу. Але ми будемо готувати тріску. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Тріска стала рибою, рекомендованою дієтологами. Жирні кислоти є профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку. Їх дефіцит в раціоні характеризується такими симптомами, як порушення пам'яті, перепади настрою, неврози. Тріска багата кобальтом, йодом, хромом, калієм, фосфором, сіркою і фтором. Через сухуватий смак деякі не визнають тріску, як повноцінний продукт. Але правильно приготувавши дану рибу, як тут же суха тріска перетворюється на страву дивовижної елегантності і смакоти. Пропонуємо сьогодні це і випробувати, і приготувати дану страву.
Цибулю дрібно порізати.
Моркву також порізати на дрібні шматочки.
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості. Додати моркву і смажити протягом 15 хвилин. Наприкінці посолити і поперчити.
Для заливки змішати яйця, вершки і щіпку солі.
Рибу порізати великими порційними шматочками. Викласти у форму в один шар, трохи посолити, поперчити.
Зверху викласти обсмажену моркву з цибулею.
Залити заливкою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 25-30 хвилин.