Риба в томатному соусі з оливками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Риба в томатному соусі з оливками

Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.

Інгредієнти

  • Філе риби (тилапія, судак і т.д.) - 500 г.
  • Помідори - 300 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Оливки - 50 г.
  • Зелень - за смаком
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати рибу невеликими шматками.

  • 02

    Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.

  • 03

    Потім обваляти в борошні.

  • 04

    На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.

  • 05

    Цибулю та зелень дрібно нарізати.

  • 06

    Помідори нарізати кубиками.

  • 07

    Оливки нарізати кружечками.

  • 08

    На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.

  • 09

    Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.