Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.
Нарізати рибу невеликими шматками.
Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
Потім обваляти в борошні.
На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.
Цибулю та зелень дрібно нарізати.
Помідори нарізати кубиками.
Оливки нарізати кружечками.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.
Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.