Хто сказав, що пироги бувають виключно солодкими? Ми хочемо запропонувати вам смачний і ситний пиріг з картоплі і риби. Його дуже просто робити, але при цьому він виходить такий смачний, що ви можете подавати його як основну страву, і ваші рідні та гості точно наїдяться ним. Адже картопля робить страву досить поживною, а риба не тільки доповнює картоплю, а й надає страві особливого смаку, вона робить її більш м'якою і ніжною. Цибуля доповнює всю страву. А якщо зробити це все, заливши тістом, то ви отримаєте чудовий пиріг, який буде красуватися у вас на столі. При чому ви можете його готувати і на будь-яке свято.
З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.
Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.