Рибні трубочки
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Рибні трубочки

Якщо ваш раціон не дозволяє вам їсти досить калорійні продукти на вечерю, якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися, тоді вам варто урізноманітнити ваші страви рибними паличками. Адже в цій страві головними інгредієнтами вважається риба і курка. Як відомо, саме такі продукти дієтологи рекомендують вживати на ніч. Адже в них багато білка і зовсім небагато жирів (до речі, за бажанням можна вибирати і менш жирну, наприклад, минтай). Рибні трубочки після запікання отримують приємну на смак корочку, яка тільки заохотить вас і ваших близьких. Подавати їх можна з овочами, гарніром або навіть як основну страву.

Інгредієнти

  • Риба (філе тріски) - 500 г.
  • М'ясо (курятина, сирокопчений окіст) - 500 г.
  • Лимонний сік - 30 г.
  • Олія - 30 г.
  • Томатна паста - 45 г.
  • Суміш сухих прованських трав - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Лимон - 1 шт.
  • Свіжа м'ята (листочки) - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку рибне філе помити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, побризкати соком лимону, накрити та помістити в холодильник на 20 хвилин.

  • 02

    Потім рибу дістати з холодильнику та змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем та сумішшю сухих трав. Окіст нарізати тонкими смужками, на кожну смужку покласти шматочок рибного філе та згорнути трубочкою.

  • 03

    Далі змастити трубочки олією. Обсмажувати на решітці грилю протягом 15 хвилин. При подачі рибні трубочки можна прикрасити часточками лимону та зеленню м'яти або подати з овочевим гарніром.