Рибний салат з грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Рибний салат з грибами

Пропонований варіант рибного салату – один з небагатьох, який готується з відвареної риби. І не дарма: при такому способі приготування вона зберігає свою користь, стаючи дієтичною. Рекомендуємо використовувати делікатесні різновиди риб: сьомгу, форель, осетрину. Навіть у вареному вигляді така рибка залишиться неймовірно ароматною, соковитою і ніжною. Всім відомо, наскільки прекрасно поєднання риби і картоплі. Знову відчути цей ніжний класичний смак можна в нашому салаті. Туди ж додамо ріпчасту цибулю, а також мариновані грибочки. Подумати тільки, з таких звичайних інгредієнтів виходить настільки смачний, ситний і пікантний салатик. Можливо, вся справа в пряній майонезно-гірчичній заправці із зеленню?

Інгредієнти

  • Риба - 500 г
  • Картопля - 500 г
  • Гриби мариновані - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 80 г
  • Гірчиця - 10 г
  • Майонез - 40 г
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.

  • 02

    Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.

  • 03

    Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.