Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Рибний салат з рисом і сиром
Рибний салат з рисом і сиром

Рибний салат з рисом і сиром

Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Риба консервована — 200 г.
  2. 2. Сир — 100 г.
  3. 3. Рис — 50 г.
  4. 4. Майонез — 30 г.
  5. 5. Яйце куряче — 4 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.

  2. Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.