Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Камбала під овочами
Камбала під овочами

Камбала під овочами

Камбала - це морська риба, дуже популярна у всіх куточках нашої планети, тому і рецептів приготування цієї риби безліч і вони різні за ступенем складності. Даний рецепт досить простий, страва готується швидко. Риба виходить соковитою і ніжною, а овочі тільки доповнюють смак. Однією з головних переваг камбали є відсутність великої кількості кісток, тому її дуже зручно готувати цілком. Але можна також використовувати тільки філе або нарізати рибу шматочками. Камбала прекрасно підходить для дієтичного харчування, її м'ясо містить багато вітамінів і амінокислот, які сприяють зниженню в крові вмісту холестерину.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Камбала — 800 г.
  2. 2. Болгарский перець — 150 г.
  3. 3. Баклажани — 250 г.
  4. 4. Помідори — 200 г.
  5. 5. Цибуля — 150 г.
  6. 6. Часник — 2 зубчика
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Борошно — за смаком

Етапи готування

  1. Дрібно покришити цибулю.

  2. Баклажани нарізати кубиками.

  3. Очищений від насіння перець також нарізати кубиками. Помідори порізати кубиками.

  4. Обсмажити цибулю на соняшниковій олії. Додати баклажани і смажити 5 хвилин. Додати перець.

  5. Потім додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).

  6. В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати.

  7. Змішати борошно, сіль і перець.

  8. Обваляти рибу в отриманій суміші.

  9. Посмажити до готовності.

  10. Рибу викласти на тарілку. Зверху викласти овочі.