Франкфуртський овочевий суп
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Франкфуртський овочевий суп

Сьогодні настійно рекомендуємо приготувати фірмову страву німецької кухні - франкфуртський овочевий суп. Такий суп досить поживний, смачний, а ще дуже корисний. Адже, кожен овоч, який входить до складу супу має корисні властивості. Цибуля, наприклад, багата калієм, вітамінами А, В, С, РР, кальцієм, магнієм. Морква містить багато провітаміну А. Часник знижує артеріальний тиск, попереджає утворення тромбів, нормалізує рівень холестерину, підвищує імунітет. Цвітна капуста багата цінними амінокислотами. Селера дуже корисна при захворюваннях органів статевої системи у чоловіків і еректильній дисфункції. Ось таким от неймовірно вітамінним супчиком сьогодні порадуйте свою сім'ю.

Інгредієнти

  • Бульйон яловичий - 2 л.
  • Морква - 300 г.
  • Кольрабі - 120 г.
  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Бекон - 150 г.
  • Часник - 1 шт.
  • Капуста цвітна - 500 г.
  • Квасоля зелена стручкова - 200 г.
  • Корінь петрушки - 50 г.
  • Селера стеблева - 80 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Чебрець - 5 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Помідори - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Морква, часник і корінь петрушки почистити, дрібно нарізати. Кольрабі, селеру і цибулю порей нарізати невеликими кубиками.

  • 02

    Кольорову капусту розділити на окремі суцвіття. Копчений бекон дрібно порізати і обсмажити в підігрітому маслі.

  • 03

    Додати цибулю-порей, моркву, корінь петрушки, кольрабі, селеру, стручкову квасолю, капусту. Все смажити 10 хвилин, помішуючи.

  • 04

    Приправити сіллю, додати чебрець і часник. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на 2 частини. Додати помідори до овочів і тушкувати ще 5 хвилин.

  • 05

    Залити бульйоном і варити на слабкому вогні 20 хвилин.