Такий десерт - це гідна альтернатива всім іншим солодощам. Смачні хрусткі французькі тости з солодким карамелізованим бананом, политі кленовим сиропом - це дійсно щось незвичайне. До слова сказати, перша письмова згадка про кленовий сироп відноситься до 1760 року. Кленовий сироп, як виявилося, не тільки солодкі ласощі, але й неймовірно корисний продукт. Він містить у великій кількості натрій, марганець, залізо, магній, кальцій, фосфор, цинк, весь комплекс вітамінів В, тіамін. Також він містить антиоксиданти, які допомагають боротися з серцевими захворюваннями. Основними виробниками цього корисного чудо-продукту є Канада та США.
Збити яйця з вершками і ваніллю.
Нагріти масло в сковорідці, коли масло нагріється занурити шматок булочки в яєчну суміш, покласти на сковорідку та обсмажити до золотистого кольору. Підсмажити всі шматки булки.
Потім потрібно карамелізувати банан, для цього в сковорідці розігріти масло з цукром і обсмажити невеликі шматочки бананів по 30 секунд з обох сторін.
Потім, покласти по 2 грінки на тарілку, зверху покласти карамелізований банан і побризкати кленовим сиропом.