Свіжий салат з куркою і яйцями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Свіжий салат з куркою і яйцями

Вашій увазі чергова вдала варіація «короля імперії салатів» або просто всіма улюбленого «Цезаря». Свіжий і ароматний, легкий і ситний, вишуканий і ефектний – всі ці якісні характеристики в точності описують цю чудову страву, яка користується шаленою популярністю в усьому світі. Ніжне філе курочки в поєднанні з тертим сиром і свіжим салатним листям знайоме багатьом, але варто додати парочку простих і доступних інгредієнтів, таких як куряче яйце і стиглі томати (рекомендуємо використовувати сорт «чері»), як салатик заграє новими смаковими нотками. Замість традиційної для «Цезаря» заправки з оливкової олії і крапельки лимонного соку використовується звичайний майонез.

Інгредієнти

  • Помідори - 200 г.
  • Курка (філе) - 200 г.
  • Сир - 100 г.
  • Салат зелений - 100 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - 40 г.

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.