Смажені гриби з курячим філе і стручкової квасолею, тушковані в вершках - дуже смачна, поживна страва .Ідеально підійде для домашнього меню і приємно здивує навіть розбалуваного маминими кулінарними шедеврами чоловіка . Просте в приготуванні , чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готувати його можна так часто як ви побажаєте. До того ж дуже корисне і поживне. М'ясо курки - цінний і дієтичний продукт, багатий білком, вітамінами та амінокислотами. У стручкової квасолі багато фолієвої кислоти, вітамінів групи В, С, Е, А. Дієтологи стверджують, що після сорока років квасоля обов'язково має бути присутня в нашому раціоні. Гриби додадуть страві незвичайний смак і аромат.
Куряче філе відварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин.
Стручкову квасолю, не розморожуючи, покласти в підсолений окріп, варити 10 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, півкільця ще навпіл.
Гриби порізати довгастими шматочками.
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5 хвилин, до прозорості.
Додати гриби, перемішати, смажити, поки не випариться вся рідина.
Куряче філе нарізати продовгуватими шматочками.
Сир натерти на крупній тертці.
Смажені гриби посолити, поперчити. Додати куряче філе, стручкову квасолю, перемішати.
Посипати сиром і влити вершки.
Тушкуват на маленькому вогні приблизно 5 хвилин, поки вершки трохи загустіють.