Смажені гриби з курячим філе і стручковою квасолею
Кількість порцій - 5
Час приготування - 50 хв

Смажені гриби з курячим філе і стручковою квасолею

Смажені гриби з курячим філе і стручкової квасолею, тушковані в вершках - дуже смачна, поживна страва .Ідеально підійде для домашнього меню і приємно здивує навіть розбалуваного маминими кулінарними шедеврами чоловіка . Просте в приготуванні , чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готувати його можна так часто як ви побажаєте. До того ж дуже корисне і поживне. М'ясо курки - цінний і дієтичний продукт, багатий білком, вітамінами та амінокислотами. У стручкової квасолі багато фолієвої кислоти, вітамінів групи В, С, Е, А. Дієтологи стверджують, що після сорока років квасоля обов'язково має бути присутня в нашому раціоні. Гриби додадуть страві незвичайний смак і аромат.

Інгредієнти

  • Печериці - 300 г.
  • Куряче філе - 200 г.
  • Стручкова квасоля - 200 г.
  • Вершки 10-20% - 200 мл.
  • Цибуля - 100 г.
  • Сир - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин.

  • 02

    Стручкову квасолю, не розморожуючи, покласти в підсолений окріп, варити 10 хвилин.

  • 03

    Цибулю нарізати півкільцями, півкільця ще навпіл.

  • 04

    Гриби порізати довгастими шматочками.

  • 05

    Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5 хвилин, до прозорості.

  • 06

    Додати гриби, перемішати, смажити, поки не випариться вся рідина.

  • 07

    Куряче філе нарізати продовгуватими шматочками.

  • 08

    Сир натерти на крупній тертці.

  • 09

    Смажені гриби посолити, поперчити. Додати куряче філе, стручкову квасолю, перемішати.

  • 10

    Посипати сиром і влити вершки.

  • 11

    Тушкуват на маленькому вогні приблизно 5 хвилин, поки вершки трохи загустіють.