Страв з картоплі придумано чимало. Витончені знавці знають чимало рецептів, основа яких є картопля. Ось і ми на сторінках нашого сайту запропонуємо вам один з таких дивовижних рецептів. Готувати будемо страву "смажена картопля з фетою і орегано". Наша страва підійде навіть на вечерю. Здавалося б як!?? Смажена у фритюрі картопля на вечерю - це ж немислимо! Це ж катастрофа для фігури! Це не вкладається в голові! Але спокійно. Справа в тому, що ми будемо витягувати нашу картоплю з киплячої олії на паперові рушники. Таким чином, картопля, смажена у фритюрі віддасть весь непотрібний, зайвий, ненависний жир йому! - рушникові, а не вашим стегнам.
Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію (до кипіння) на сковороді або в каструлі. Опустити картоплю в сковороду і смажити близько 3-5 хвилин.
Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю дістати з фритюру і викласти на серветки або паперовий рушник. Сир розкришити.
Викласти картоплю на деко, посипати сиром, орегано і поставити в духовку. Запікати картоплю близько 5 хвилин. При подачі збризнути готову страву лимонним соком.