Заморожений банановий йогурт
Кількість порцій - 8
Час приготування - 2 г 40 хв

Заморожений банановий йогурт

Заморожений банановий йогурт - це як домашнє морозиво. Такий десерт приваблює не тільки своїм смаком і свіжістю, а й тим, що готувати його - справа проста. Досить змішати всі інгредієнти і поставити їх в морозильну камеру. Поки десерт заморожується, ви можете приготувати обід або вечерю, а на солодке подавати цей заморожений йогурт. Він порадує всіх ваших близьких і гостей, якщо зробити його з нагоди якогось свята. Або ж можна самому одним прекрасним вечором насолоджуватися смаком цього бананового йогурту, щоб підняти собі настрій. Цей десерт підходить для будь-якого зручного випадку. До того ж, він може знаходитись у морозилці довгий час, тому ви можете зберігати йогурт стільки, скільки вам потрібно.

Інгредієнти

  • Банан - 3 шт.
  • Ванілін - 3 г.
  • Йогурт без добавок - 300 г.
  • Цукор - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати банани на великі шматки і покласти в морозильну камеру на 2 години.

  • 02

    У блендері збити заморожені банани, йогурт, цукор і ваніль. Довести до однорідного стану.

  • 03

    Перелити суміш у формочки або глибоку тарілку і поставити заморожуватися.