Фруктово-капустяний салат
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Фруктово-капустяний салат

Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

  • Насіння соняшника - 30 г.
  • Капуста білокачанна - 200 г.
  • Виноград - 200 г.
  • Апельсин - 200 г.
  • Мед - 20 г.
  • Яблуко - 140 г.
  • Лимон - 30 г.

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.

  • 02

    Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

  • 03

    Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.