Рецепт салату належить до вегетаріанських страв. Це дуже смачний і корисний салат із незвичайним і приємним смаком. Поєднання груш, салату і заправки з часнику, лимонного соку, гірчиці і кмину робить цей салат неповторним. Він такий смачний - за вуха не відтягнеш! Салат дуже ніжний, корисний, але і ситний. Порадуйте своїх рідних і близьких новим невигадливим кулінарним шедевром. Адже, як відомо, все, що геніальне, насправді просто!
Листя салату помити, просушити і нарвати руками.
Груші помити, видалити серцевину, нарізати на кубики або часточки.
Сир нарізати на кубики або розкришити.
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем.
Редис нарізати дрібними кубиками.
Часник дуже дрібно нарізати.
Для заправки змішати лимонний сік, оливкову олію, часник, гірчицю, кмин, перець і сіль.
З'єднати інгредієнти, додати заправку і подавати.