Фруктовий лід
Кількість порцій - 10
Час приготування - 15 хв

Фруктовий лід

Фруктовий лід - це дуже популярний десерт в теплу пору року. Він легко втамовує спрагу і при цьому дуже смачний. Ми хочемо запропонувати вам смачний десерт "Фруктовий лід", який ще й дієтичний. Ви легко зробите фруктовий лід в домашніх умовах. А факт, що готується він без цукру, робить цей десерт ще цікавішим. Ви можете використовувати різні фрукти, які вам більше до смаку, змішувати їх, експериментувати, робити фруктовий лід різним - це вже ваша фантазія і бажання. Мінімум калорій і максимум фруктів - от проста запорука чудового настрою і радості. Вашим діткам певно що сподобається такий десерт, та й ви самі будете в захваті.

Інгредієнти

  • Персики - 500 г.
  • Апельсин - 100 г.
  • Вишневий сік - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Персики очистити і подрібнити до стану пюре, додати свіжовичавлений апельсиновий сік.

  • 02

    Наповнити формочки для морозива (або просто невеликі склянки) фруктовим пюре і зверху обережно влити вишневий сік. Не перемішувати.

  • 03

    Вставити у форму, за бажанням, палички, ложечки тощо.

  • 04

    Поставити в морозилку на кілька годин.

  • 05

    Щоб простіше дістати фруктовий лід з форми, досить на 5-7 секунд опустити форму в окріп і лід легко з неї вийде.