Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Фруктовий холодний чай
Фруктовий холодний чай

Фруктовий холодний чай

У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.

Кількість порцій 5
Час приготування 25 хв

  1. 1. Вода — 1л
  2. 2. Чай чорний — 5 ч. л.
  3. 3. Яблуко — 1шт
  4. 4. Апельсин — 1шт
  5. 5. Полуниця — 200г
  6. 6. Персик — 1шт
  7. 7. Цукор — за смаком
  8. 8. Лід

Етапи готування

  1. Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.

  2. Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.

  3. Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.

  4. Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.