Галети з помідорами і козячим сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 20 хв

Галети з помідорами і козячим сиром

У сучасній кулінарії стали популярними галети з прісного тіста з різного борошна з додаванням масла з овочевою, м'ясною, рибною або фруктовою начинкою. Запропонована в цьому рецепті випічка - невеликі, плоскі, круглі пироги (галети), випечені на деко без використання дріжджів. У Вас повинно вийти шість смачних, ароматних галет. Поєднання таких інгредієнтів для начинки, як козячий сир, оливкова олія, базилік, помідори черрі гарантує успіх наших галет у всіх, хто їх спробує.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 180 г.
  • Помідори черрі - 12 шт.
  • Сир козячий - 200 г.
  • Базилік - 100 г.
  • Масло вершкове - 110 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія оливкова - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло загорнути у фольгу, прибрати на 45 хвилин у холодильник. У мисці змішати борошно з сіллю. Натерти вершкове масло в борошняну суміш. Скропити суміш у мисці 2 ст. л. холодної води. Замісити тісто

  • 02

    Перекласти тісто в пакет, прибрати в холодильник на 30-40 хвилин. Духовку розігріти до 220°C. Розкачати тісто на присипаному борошном столі в лист. Вирізати кола, викласти їх на змащене маслом деко.

  • 03

    Викласти на кожне коло тіста подрібнений базилік, викласти зверху нарізані помідори. Покришити сир зверху. Загорнути краї тіста, щоб вийшли бортики. Посолити і поперчити за смаком. Збризнути оливковою олією. Випікати протягом 10-15 хвилин.