Жаренка
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Жаренка

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г.
  • Картопля - 1 кг.
  • Гриби сушені - 50 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Борошно житнє - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

  • 02

    Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

  • 03

    Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

  • 04

    Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

  • 05

    Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.