Гарнір "груша" з картоплі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Гарнір "груша" з картоплі

Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.

Інгредієнти

  • Картопля (велика) - 4 шт.
  • Панірувальні сухарі - 160 г
  • "Хвостики" від яблук або груш - 4 шт.
  • Базилік - 20 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Масло вершкове - 20 г

Етапи приготування

  • 01

    Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.

  • 02

    Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.

  • 03

    Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

  • 04

    Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.