Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г

Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"

У кожній родині, як рівно в кожній країні, існує свій рецепт яблучного пирога. Сьогодні вашій увазі ми представляємо чарівний німецький яблучний пиріг. "Апфелькухен" в буквальному сенсі слова і переводиться як "яблучний пиріг". У Німеччині він вважається особливою традицією. І корінні німці готують його дуже часто в домашніх умовах. Там такий пиріг люблять усі. Спробуйте його спекти з різними сортами яблук. Можна взяти кілька кислих, кілька солодких і борошняних яблук. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і яскраво. Готувати пиріг не складе особливих труднощів, але в підсумку ви отримаєте райську, яблучне насолоду. Від надзвичайного і яскравого смаку пирога всі ваші домашні прийдуть в невимовне захоплення.

Інгредієнти

  • Яблука - 750 г.
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Мигдаль - 40 г.
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.
  • Вершкове масло - 200 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Яйця - 4 шт.
  • Борошно - 200 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.

  • 02

    У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.

  • 03

    Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.

  • 04

    Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.

  • 05

    Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.

  • 06

    Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.