Імбирний соус
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Імбирний соус

Представляємо вашій увазі досить простий рецепт приготування неймовірно смачного соусу з кореня імбиру і цибулі. Такий соус має свій вишуканий і неповторний смак. Його можна досить швидко і легко приготувати. Подавати такий соус можна до рису або будь-якої м'ясної страви. Або ж якщо ви хочете підкреслити смак, наприклад, смаженої риби або морепродуктів, подайте до них такий чудовий імбирний соус. Його яскравий і самобутній смак і аромат додадуть вашим улюбленим стравам несподіваний пікантний і чарівний відтінок. Такий соус можна зберігати в холодильнику кілька днів, він при цьому не втратить свою свіжість.

Інгредієнти

  • Вершкове масло - 120 г.
  • Цибуля зелена - 10 г.
  • Імбир свіжий - 5 см.
  • Гірчиця діжонська - 4 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.

  • 02

    Масло заздалегідь дістати із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

  • 03

    Імбир очистити від шкірки і дрібно нарізати.

  • 04

    Скласти всі інгредієнти в чашку для блендера, додати також гірчицю, сіль і перець (за смаком) і перебити все блендером до однорідного стану.

  • 05

    Викласти соус в банку з кришкою і залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години.