Імбирний чай із мандариновим фрешем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Імбирний чай із мандариновим фрешем

Як легко і приємно здивувати своїх гостей? Звичайно, ви можете приготувати безліч різних смачних страв, які будуть дивувати своєю незвичністю зовнішнього вигляду та смаку. Ви можете спекти смачний пиріг, але найбільше запам'ятовуються гостям різні дрібниці. Тому спробуйте їх здивувати смачним імбирним чаєм із мандариновим фрешем. Це дуже незвичайний чай, який має незвичайний смак. Справа в тому, що імбир трошки гіркуватого смаку, а мандарини солодкі, тому в підсумку виходить дуже смачний і вітамінний чай. Адже в імбирі і мандаринах так багато різних вітамінів, які потрібні не тільки в зимову пору, а й взагалі кожен день.

Інгредієнти

  • Свіжий імбир (можна сухий) - 30 г.
  • Свіжовичавлений мандариновий сік з м'якоттю (фреш) - 150 мл.
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно промити, почистити імбир та потерти його на тертці. Закип'ятити воду (750 мл.).

  • 02

    В киплячу воду додати приготований імбир, цукор, та варити їх разом 2-3 хвилини. Якщо використовується сухий імбир, то варити суміш до 10-15 хвилин.

  • 03

    Зняти з вогню, накрити, дати чаю постояти 3-5 хвилин. Процідити, подавати, додавши до гарячого чаю мандариновий фреш.