У Вас залишилося картопляне пюре від вчорашньої вечері? Приготуйте з нього "гніздечка" з начинкою. Але повірте: ця страва коштує того, щоб зробити картопляне пюре спеціально для неї. Начинка для "гніздечок" може бути будь-якою. У нашому випадку - це обсмажені гриби з цибулею і петрушкою. Картопля та гриби - ідеальне поєднання продуктів, яке порадує Вас своїм смаком і ситністю. До столу приготовані "гніздечка з картоплі з грибами" можна подавати як самостійну страву, а можна - як гарнір до м'яса.
Картоплю очистити, залити водою, при закипанні посолити і відварити до готовності. Воду злити і зробити пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.
Дрібно нарізати цибулю і петрушку, гриби нарізати кубиками.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати гриби, посолити, поперчити і смажити 15-20 хвилин.
До грибів додати петрушку, перемішати, прибрати з вогню.
На застелений папером для випічки лист викласти за допомогою кулінарного шприца (або ложки) картопляне пюре у вигляді гніздечок.
У гніздечка додати грибну начинку і посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, 15-20 хвилин.