У Голландії млинці набагато більше і товщі звичних для нас млинчиків. Голландський млинець відрізняється від звичних нам тим, що він в духовці починає рости і пузиритися, набуваючи достатньо довільну форму кошика. Ще одна принципова відмінність національних голландських млинчиків (вони їх називають "паненкукен") від наших в тому, що начинка не кладеться в готовий млинець і не загортається, вони випікаються з начинкою. Найчастіше вони готуються з різноманітними солодкими або пікантними начинками. Ще одна принципова відмінність - голландські млинці дуже великі за розміром.
У сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки по 5 хвилин. Висушити, нарізати соломкою.
У мисці збити яйця, борошно і молоко. Змастити жиром з-під бекону деко, залишити в розігрітій до 220°C духовці на 5 хвилин.
Налити в деко яєчну суміш, посипати нарізаним беконом. Відправити деко в духовку, випікати 20 хвилин.
Дістати деко з духовки, посипати свіжим базиліком і тертим сиром.