Голубці - страва багатьма улюблена. Як правило, начинкою у голубців є м'ясний фарш з рисом. Голубці з рибою - один з різноманіття рецептів голубців. Капусту можна використовувати і кислу, а можна приготувати з молодої капусти. Риба (філе без шкіри і кісток) береться будь-яка, на ваш смак. Подрібнюючи рибу в кухонному комбайні, потрібно використовувати найтонше лезо. Перед тим як викладати начинку на капустяний лист з нього обов'язково потрібно зрізати всі потовщення. Процес приготування не займає багато часу, робиться все досить просто, ну і, звичайно, виходить дивовижно смачно і ароматно.
Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.
Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.
Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.
Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.
Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.