Голубці з рибою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Голубці з рибою

Голубці - страва багатьма улюблена. Як правило, начинкою у голубців є м'ясний фарш з рисом. Голубці з рибою - один з різноманіття рецептів голубців. Капусту можна використовувати і кислу, а можна приготувати з молодої капусти. Риба (філе без шкіри і кісток) береться будь-яка, на ваш смак. Подрібнюючи рибу в кухонному комбайні, потрібно використовувати найтонше лезо. Перед тим як викладати начинку на капустяний лист з нього обов'язково потрібно зрізати всі потовщення. Процес приготування не займає багато часу, робиться все досить просто, ну і, звичайно, виходить дивовижно смачно і ароматно.

Інгредієнти

  • Філе риби - 500 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Перець чорний мелений - 1 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ст. л.
  • Сметана - 600 г.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Бульйон рибний - 500 г.
  • Біле вино сухе - 200 г
  • Капуста білокачанна - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.

  • 02

    Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.

  • 03

    Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.

  • 04

    Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.

  • 05

    Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.