Гарячий масляний ром зі спеціями
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Гарячий масляний ром зі спеціями

Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.

Інгредієнти

  • Цукор коричневий - 1 ч. л.
  • Цедра лимонна - 0,25 ч. л.
  • Кориця мелена - за смаком
  • Гвоздика мелена - за смаком
  • Горіх мускатний мелений - за смаком
  • Ром білий - 50 мл.
  • Вода - за смаком
  • Масло вершкове - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.

  • 02

    Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.

  • 03

    Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.

  • 04

    Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.