Яловичина в пиві з червоним перцем
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Яловичина в пиві з червоним перцем

Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Пиво світле - 0,5 литра
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - 3 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Морква - 4 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Цукор - 1,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.

  • 02

    Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.

  • 03

    М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.

  • 04

    Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.