Яловичина по-грузинськи
Кількість порцій - 5
Час приготування - 2 г

Яловичина по-грузинськи

Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Баклажани - 1 шт.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Помідори - 3 шт.
  • Часник - 2 часточки
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Зелень - 100 г.
  • Паприка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.

  • 02

    Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.

  • 03

    До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.

  • 04

    Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.

  • 05

    Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку,  дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.

  • 06

    Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.