Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.
М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.
Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.
До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.
Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.
Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку, дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.
Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.