Канапе грецькі для вечірки
Кількість порцій - 8
Час приготування - 10 хв

Канапе грецькі для вечірки

Канапе - це маленькі закусочні бутербродики . Канапе - це закуска. Канапе - виник , як рецепт святкового частування . Найчастіше закуски канапе готують для фуршету , шведського столу , а також дуже часто роблять канапе на дні народження. Шари з продуктів для канапе прийнято пікантно скріплювати шпажками , завдяки цьому така закуска і вживається просто , і виглядає вигідно. Сьогодні ми вам представляємо прекрасний варіант канапе грецьких . Такі канапе дуже добре приготувати на святковий стіл. Колірна гамма овочів , які входять до складу канапе дуже яскрава , що надає краси нашої закусці . Дуже рекомендуємо приготувати вам таку закуску - ваші гості будуть у захваті.

Інгредієнти

  • Огірки - 240 г.
  • Помідори черрі - 400 г.
  • Сир фета - 300 г.
  • Маслини - 160 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори черрі помити і висушити. Огірки помити і нарізати скибочками товщиною близько 0,5 см.

  • 02

    Сир фета нарізати кубиками. Маслини нарізати половинками.

  • 03

    На зубочистки або шпажки нанизувати по черзі сир, маслину, огірок, помідор черрі.