Грецький пиріг з м'ясом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Грецький пиріг з м'ясом

Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої ​​господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.

Інгредієнти

  • Тісто листкове - 1 кг.
  • Фарш - 500 г.
  • Сир - 300 г.
  • Сир бринза - 300 г.
  • Кріп - 20 г.
  • Петрушка - 20 г.
  • Цибуля зелена - 20 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Яйця - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.

  • 02

    Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.

  • 03

    Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.