Грейпфрутовий смузі
Кількість порцій - 2
Час приготування - 5 хв

Грейпфрутовий смузі

Існує величезна кількість різних рецептів приготування фруктових смузі. Смузі часто готують з ягодами, з виноградом, з кисломолочними продуктами і навіть з травами. Грейпфрутовий смузі стане прекрасним початком дня для тих, хто сидить на дієті. Цей фрукт відомий своїми жироспалювальними властивостями і незамінний для схуднення. Головна користь смузі очевидна - звичка споживати більше овочів і фруктів. Прекрасним доповненням до напоїв стануть кубики льоду. Їх можна помістити в чашу блендера разом з іншими компонентами для подрібнення або додати безпосередньо в келих.

Інгредієнти

  • Сік грейпфрутовий свіжевичавлений - 100 мл.
  • Ананас консервований - 400 г.
  • Йогурт - 200 г.
  • Цукор ванільний - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Ананаси нарізати на шматочки.

  • 02

    Змішати в чаші блендера ананаси разом з рідиною, сік, йогурт і цукор.

  • 03

    Збити блендером всі інгредієнти, перелити у склянки.