Грибний паштет з рікотою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Грибний паштет з рікотою

Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.

Інгредієнти

  • Гриби свіжі - 400 г.
  • Масло вершкове - 1,5 ст. л.
  • Розмарин - 1 стебло
  • Часник - 0,5 шт.
  • Соус соєвий - 2 ч. л.
  • Портвейн - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Сир рікота - 4,5 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.

  • 02

    Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.

  • 03

    Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.