Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Грибні біфштекси з яйцем
Грибні біфштекси з яйцем

Грибні біфштекси з яйцем

Грибні "біфштекси" з яйцем - дуже оригінальне і смачне блюдо. Досить калорійне, тому як гарнір до них добре підійде легкий овочевий салат. Грибний біфштекс з яйцем припаде до смаку людям, які люблять смачно і ситно поїсти. При приготуванні біфштексів важливо, щоб жовток залишився цілим. Замість готової томатної сальси в цьому рецепті можна використовувати суміш помідорів і солодкого перцю. Крупний помідор потрібно ошпарити, зняти з нього шкірку і дрібно порубати м'якоть. Половину солодкого перцю нарізати дрібними кубиками і перемішати з помідорами. Одержаний мікс можна приправити гострим перцем або доповнити ароматною зеленню за смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Печериці — 4 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 20 г.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Бекон — 2 скибочки
  5. 5. Цибуля-шалот — 2 шт.
  6. 6. Консервована біла квасоля — 400 г.
  7. 7. Консервована томатна сальса — 250 г.
  8. 8. Яйця — 4 шт.
  9. 9. Фета — 50 г.

Етапи готування

  1. Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.

  2. Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.

  3. У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.

  4. Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.

  5. Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.