Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.
У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.
На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.
Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.
Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.