Гриби з корицею і лимонним соком
Кількість порцій - 5
Час приготування - 40 хв

Гриби з корицею і лимонним соком

Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.

Інгредієнти

  • Гриби - 700 г.
  • Чебрець - 2 гілочки
  • Петрушка - за смаком
  • Кориця - 4 палички
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Лимонний сік - за смаком
  • Оливкова олія - за смаком
  • Часник - 5 зубчиків

Етапи приготування

  • 01

    У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.

  • 02

    На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.

  • 03

    Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.

  • 04

    Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.