Риба на грилі з имбирно-манговим соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Риба на грилі з имбирно-манговим соусом

Перед вами рецепт риби на грилі з имбирно-манговим соусом. Риба на грилі виходить дуже ніжна і соковита, але найбільш виграшним в цій страві є кисло-солодкий манговий соус, який надає страві пікантності. Фруктові соуси підходять до риби ідеально. У даний же соус можна для смаку додати наступні інгредієнти (як окремо, так і поєднуючи їх): сухе біле вино, апельсиновий сік, мускатний горіх, часник, помідори, сік лайма, червону цибулю. Рибу рекомендується брати білу, нежирних і средньожирних сортів. Добре підійде палтус, окунь, хек, минтай. У вигляді гарніру можна подати овочі, рис і картопляне пюре.

Інгредієнти

  • Риба - 440 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Імбир - 10 г.
  • Сік манго - 150 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти гриль або мангал. Рибу (філе) покласти в миску, додати сіль, перець, оливкову олію. Залишити маринуватися близько 15 хвилин. Гриль змастити олією.

  • 02

    Викласти рибу на гриль і смажити приблизно 5 хвилин з кожного боку. У сік додати тертий імбир, уварити в сотейнику (об'єм повинен зменшитися втричі). Викласти рибу на тарілки і прикрасити соусом.

Товар додано до кошику