Грудинки курячі з печерицями по-французьки
Кількість порцій - 3
Час приготування - 35 хв

Грудинки курячі з печерицями по-французьки

Використовуючи в приготуванні такі основні інгредієнти, як куряча грудка і печериці, можна отримати надзвичайно смачні другі страви або салати. Куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами. Самою чудовою частиною курки є грудка - вона дуже корисна і смачна, що робить її ідеальним інгредієнтом для дієтичних страв. Для приготування вибираємо курячі грудки середнього розміру. Грудку ріжемо порційними шматочками поперек волокон. Запечену курячу грудку з печерицями подаємо з гарніром з картопляного пюре або відвареного рису. Грудки курячі з печерицями по-французьки - блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Інгредієнти

  • Грудинка куряча - 3 шт.
  • Печериці - 100 г.
  • Сир - 100 г.
  • Майонез - 50 г.
  • Сметана - 50 г.
  • Масло вершкове - 50 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Курячі грудки відбити, викласти на сковороду, посолити за смаком.

  • 02

    Гриби дрібно нарізати, обсмажувати протягом 5-7 хвилин.

  • 03

    Приготовлені гриби викласти зверху на м'ясо. Зверху посипати сиром, який заздалегідь необхідно натерти.

  • 04

    Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 20-25 хвилин.