Гумбо
Кількість порцій - 6
Час приготування - 35 хв

Гумбо

Представляємо вашій увазі дуже цікаву і незвичайну страву. Гумбо - це страва американської кухні. Перекладається з англійської, як суп з гамбо. Гамбо - це овочева рослина. Вважається, що виникла страва в штаті Луїзіана. Страва являє собою густий суп зі спеціями, схожий за консистенцією на рагу. До складу гумбо входять овочі і спеції. Страва загущується соусом, який готується з борошна та олії завдяки чому наша страва стає густою. Справедливості заради слід сказати що, гумбо готують по-різному, різними способами, з додаванням різних інгредієнтів. Іноді у страву додають креветки. Прийнято вважати, що гумбо подають з рисом. Але також можна подати до страви в якости гарніру і відварну картоплю.

Інгредієнти

  • Болгарский перець - 2 шт.
  • Овочевий бульйон - 300 г.
  • Рис - 100 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Борошно - 25 г.
  • Олія - 4 ст. л.
  • Помідори - 400 г.
  • Табаско - 1 ч. л.
  • Спаржа - 225 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.

  • 02

    Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.

  • 03

    У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.

  • 04

    Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.