Оселедець по-корейськи
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Оселедець по-корейськи

Оселедець - це настільки унікальний продукт, що його часто люблять готувати в різних країнах світу. І при цьому кожен народ готує його по-своєму. І якщо ми звикли до звичайного солонуватого оселедця, то, наприклад, африканці смажать її на сковороді. Так, запах не з кращих, але на смак і колір товариша немає. Що стосується оселедця по-корейськи, то тут рецепт дещо наближений до звичного для нас. Тільки, як і в багатьох стравах цієї країни, для оселедця потрібно буде підготувати багато різних ароматних трав. Але зате який запашний буде вона після того, як промаринується. Подавати його можна навіть із звичайнісіньким гарніром. Наприклад, із картоплею-пюре.

Інгредієнти

  • Оселедець - 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 5 шт.
  • Оцет - 80 мл.
  • Олія соняшникова - 100 мл.
  • Перець духмяний - 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Для приготування маринаду змішати олію з томатною пастою і довести до кипіння. Потім додати оцет. Ретельно перемішати і залишити остигати.

  • 02

    Цибулю почистити і нарізати великими кільцями.

  • 03

    У остиглий маринад додати спеції.

  • 04

    Із оселедця прибрати всі кістки, обрізати зябра, залишити тільки філе. Шкірку не видаляти. Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.

  • 05

    Викласти цибулю і оселедець в маринад. Гарненько перемішати, накрити кришкою і поставити на 2-3 години в холодильник.

Товар додано до кошику