Салат з оселедця з овочами та яблуком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Салат з оселедця з овочами та яблуком

Легендарний «оселедець під шубою» не єдиний, на щастя, варіант вдалого використання цієї смачної рибки. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, він відмінно відчуває себе в компанії будь-яких овочів. Тому рецептів з його участю величезна безліч. Зверніть увагу на пропонований салатик. Його пікантність полягає в неординарному союзі ситного оселедця і кисло-солодких яблучок. Не поєднувана на перший погляд комбінація є дуже гармонійною і служить наочним прикладом того, як зі звичайних продуктів може вийти не стільки буденна, скільки оригінальна страва. Ситний і поживний, легкий і свіжий салатик одночасно, який урізноманітнить Ваше сімейне меню.

Інгредієнти

  • Оселедець - 300 г.
  • Огірки солоні - 150 г.
  • Буряк - 200 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Яблуко - 120 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Оселедець (філе) нарізати скибочками. Огірки нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 03

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.