(044) 392-8552
Хлібний суп зі шкварками
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г

Хлібний суп зі шкварками

Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.

Інгредієнти

  • Пиво - 500 мл.
  • Сало - 100 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт..
  • Цибуля порей - 1 шт.
  • Білий хліб - 200 г.
  • М'ясний бульйон - 1 л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.

  • 02

    Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.

  • 03

    Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.

  • 04

    Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.

  • 05

    Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.

  • 06

    Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

Товар додано до кошику