Холодний суп із авокадо
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Холодний суп із авокадо

Хто сказав, що перші страви обов'язково повинні бути гарячими? Цілком доречними в спекотний літній день будуть і прохолодні страви. Вони набагато краще втамовують спрагу, адже їсти рідкі страви потрібно цілий рік. Суп виходить дуже ніжний і м'який, але в той же час дуже ароматний (а це саме те, що потрібно спекотного літа). За вашим бажанням він може стати і гострим, якщо додати спеціальні спеції. Перед подачею на стіл ви можете посипати зверху супу зелень, за бажанням додати сметану або якийсь соус. Він цілком зійде як для домашнього обіду в колі сім'ї, так і як страва гостям. Адже якщо його добре прикрасити, то можна подавати і за святковий стіл.

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт.
  • Огірки - 1 шт.
  • Помідори - 1 шт.
  • Кінза - 1 ст. л.
  • Вода - за смаком
  • Цукіні - 1 шт.
  • Кукурудза консервована - 100 г.
  • Цибуля зелена - 6 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    У чашу блендера додати 1 авокадо, огірок, помідор і кінзу. Подрібнити. Обережено додавати воду, доводячи до стану супу.

  • 02

    Викласти масу з чаші блендера в миску.

  • 03

    Нарізати авокадо, яке залишилося, невеликими кубиками, додати в миску із супом. Додати також в суп нарізані цукіні, цибулю і кукурудзу.