Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка

Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Помідори - 3 шт.
  • Базилік - 2 шт.
  • Крупа гречана - 50 г.
  • Вода - 150 мл.
  • Лимони - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Сир бринза - за смаком
  • Насіння гарбуза очищене - за смаком
  • Фісташки зелені - за смаком
  • Соус табаско - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.

  • 02

    Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.

  • 03

    Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.

  • 04

    Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.

  • 05

    При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.