Свинина по-домашньому
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Свинина по-домашньому

Не секрет, що на підсвідомості, вибираючи з ряду рецептів, ми зупинимося на тому, назва якого нам запала в душу. Адже тоді здається, що страва має бути обов'язково смачною. І це майже завжди збувається. Тому рецепт цієї страви вам пропустити буде дуже складно. Адже її назва буквально кричить про те, що така страва - відмінний варіант для справжньої сімейної вечері. Домашньої вечері. Завдяки тому, що свинина досить ситна, ви цілком можете подавати страву, як повноцінну, прикрасивши її овочами. Або зробивши легкий салат окремо. Свинина по-домашньому - це приємна страва, яка зробить з вашої вечері невеличке свято для всієї родини.

Інгредієнти

  • М'ясо (свинина) - 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Олія - 70 г.
  • Томатная паста - 15 г.
  • Помідор - 500 г.
  • Зубчик часнику - 3 шт.
  • Мелений коріандр - 5 г.
  • Мелена паприка - за смаком
  • Мелений розмарин - 5 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Перець рожевий мелений - 5 г.
  • Базилік - 2 г.
  • Сіль - за смаком
  • Зелень петрушки - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно нарізати свинину невеликими шматочками. В кастрюлі з товстим дном, що не пригорає, нагріти олію та на сильному вогні обсмажити спеції (коріандр, розмарин, перці, паприка, базилік) до появи їх запаху. Потім додати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкірочки. Додати дрібно порізану цибулю та розчавлені ножем зубчики часнику. тушкувати 2-3 хвилини. Потім додати помідори почищені від шкірочки та нарізані шматочками, ще додати томатну пасту та тушкувати ще хвилин 10-15 постійно помішуючи.

  • 02

    Потім додати 250 мл. води, накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи хвилин 30-35. Після цього зняти кришку та дати злегка википіти рідині. Фактично залишиться тільки густий соус з помідор та ніякої води. Забрати часник. Посолити.

  • 03

    Сервірувати з рисом або улюбленим гарніром. Та свіжими натуральними овочами. Можна прикрасити свіжою зеленню.