Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Домашнє морозиво
Домашнє морозиво

Домашнє морозиво

Морозиво - одне із найулюбленіших ласощів, як дорослих, так і дітей. А домашнє морозиво, безперечно, стане вашим хітом. Будьте готові: приготувавши морозиво в домашніх умовах раз, ви вже не зможете відкрутитися від дитячих прохань. Хоч вам і доведеться витратити трохи зусиль на його приготування, проте гра коштує свічок. Таку смакоту ви не знайдете ні в одному магазині. Адже всі інгредієнти в домашньому морозиві натуральні, і в ласощів не буде всіх тих добавок, що є у фабричному. Ми радимо вам готувати рівно стільки, скільки з'їсте, тому що в ласощах немає фабричних консервантів, і морозиво швидко тане. Також будьте впевнені у свіжості яєць, адже для морозива потрібні сирі жовтки. Зробіть літо у вашому будинку цілий рік! Поївши такі солодощі, ви скажете: життя вдалося!

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Молоко — 1 ст.
  2. 2. Цукор — 400 г.
  3. 3. Шоколад — 100 г.
  4. 4. Жовтки — 6 шт.
  5. 5. Вершки — 3 ст.

Етапи готування

  1. Молоко, цукор і жовтки поставити на водяну баню.

  2. Туди ж поламати шоколад.

  3. Томити цю суміш і помішувати, поки вона не загусне. Дайти їй охолонути і ввести туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішати, розкласти по формах або в одну форму і поставити в холодильник.

  4. Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін, на ваш розсуд.