Домашній апельсиновий мармелад
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Домашній апельсиновий мармелад

Все, що вам потрібно, це три інгридієнта, які ви знайдете в будь-якому магазині, тридцять хвилин вільного часу і гарний настрій, аби приготувати щось смачне і веселе. Сьогодні мармелад трохи загубився серед всього розмаїття барвистих і не дуже натуральних солодощів. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати ці диво-ласощі, аби нагодувати домашніх не хімією, а солодощами. Готувати мармелад простіше простого, хоч це так і не здається з першого погляду. Але подивившись на остаточний результат, ви будете, як дитина, радіти яскравим шматочках щастя і смаку. Аромат апельсина заповнить ваш будинок літом і легкістю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Апельсиновий сік - 330 мл.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Агар-агар - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Віджати сік з апельсинів і розділити в 2 ємності.

  • 02

    У 250 мл. замочити агар-агар на 20 хвилин.

  • 03

    80 мл. соку вилити в каструльку, додати цукор (2 ст. л. або скільки вважаєте за потрібне) і довести до кипіння.

  • 04

    У киплячий сік влити сік із замоченим агаром і проварити ще 1-2 хвилини.

  • 05

    Готовий розчин розлити по формах (можна взяти формочки для льоду) і залишити для застигання. Агар застигає швидко (вже при кімнатній температурі).

  • 06

    Потім перемістити в холодильник (можна перед цим обваляти в цукрі). Цукерочки легко виймаються з форми. Насолоджуйтесь!